Beste skjerm for MacBook Pro i 2023: hvilken du kan kjøpe fra Apple, Dell, LG og Samsung - All Things IT (2023)

De beste MacBook Pro-skjermene inkluderer Dell 27020Q UltraSharp Monitor, Gigabye M27Q og LG 34BK95U UltraFine Ultrawide Monitor

Apples datamaskiner er kraftige verktøy med fantastiske skjermer. Men hvis du trenger mer eiendom, har vi samlet alternativene for den beste skjermen for MacBook Pro i 2023.

Beste skjerm for MacBook Pro i 2023: hvilken du kan kjøpe fra Apple, Dell, LG og Samsung - All Things IT (1)

Tross alt, noen ganger vil du trenge litt mer skjermeiendom enn MacBook Pros tilbyr, selv i de største variantene. Sjansene er store, hvis du leter etter den beste skjermen for MacBook Pro, bruker du enheten til arbeid av noe slag.

Det betyr at du vil se etter en rekke ting, inkludert skjermstørrelse, skjermoppløsning og til og med fargekvalitet. Det kan være vanskelig å finne en av de beste MacBook Pro-skjermene, spesielt med så mange skjermer å velge mellom. Det er derfor vi har gjort det meste av benarbeidet og satt sammen denne listen over de beste MacBook Pro-skjermene, inkludert et budsjettalternativ for de som ikke vil bryte banken med sitt nyeste tilbehør.

Beste totalskjerm for MacBook Pro

Beste skjerm for MacBook Pro i 2023: hvilken du kan kjøpe fra Apple, Dell, LG og Samsung - All Things IT (2)

Dell UltraSharp U2723QE har en innebygd USB-C-port.

Dell UltraSharp U2723QE er ennyoppgradert modellsom kommer med utmerket fargedekning. Når du har sett den i aksjon, vil du aldri gå tilbake til en annen skjerm. Denne herlige skjermen kommer med støtte for 4K-oppløsning, og 98 % DCI-P3, 100 % sRGB og 100 % REC 709. Det betyr at du vil ha levende, skarpe og naturlig vakre bilder uansett hva du gjør på din Macbook Pro.

Panelen her er også på 27 tommer, noe som betyr rikelig med skjermeiendom du kan spre vinduene og bruke. Det medfølgende ergonomiske stativet kan også vippes, dreies og justeres vertikalt, noe som betyr at du enkelt kan sette det opp slik du vil uten å måtte flytte rundt på skjermstativet mye.

I tillegg til flott oppløsning og fargekvalitet kommer Dell UltraSharp U2723QE også med en innebygd USB-C-port. Det betyr at du kan lade MacBook Pro selv mens du kjører den på sitt fulle potensial. Lysstyrken kan være litt bedre, men med så mange andre ting for under $700, er dette en stor kandidat for den beste skjermen for MacBook Pro.

Beste budsjettskjerm for MacBook Pro

Gigabyte M27Q tilbyr en overflod av funksjoner til en budsjettvennlig pris.

Hvis du vil legge til en skjerm i MacBook Pro-oppsettet, men ikke vil bruke mye penger, er det fortsatt noen gode alternativer. Et av de beste budsjettalternativene er Gigabyte M27Q. Denne skjermen har en maksimal oppdateringsfrekvens på 170Hz og et IPS-panel med en full oppløsning på 1440P. Det gjør den skarp nok til å takle det meste du vil kaste på den. Fargestøtten her er ikke så god som du finner på skjermer med høyere priser, men den er fortsatt mer enn god nok for det meste du vil gjøre med den.

Den høyeste lysstyrken er på den annen side ekstraordinær, og den håndterer refleksjoner veldig bra også. Det betyr at du kan jobbe i lyse rom uten å måtte bekymre deg så mye om at de forårsaker gjenskinn på skjermen din. I tillegg er bildekvaliteten generelt god, og nøyaktigheten til bildet er fantastisk rett ut av esken. Hvis den hadde sjekket noen flere bokser, kunne det lett vært en mulighet for vår beste generelle MacBook Pro-skjerm. Men siden den kommer noe kort, og den medfølgende USB-C-porten ikke har nok strøm til å lade MacBook Pro-en din, må den nøye seg med budsjettplassen på listen vår.

Beste ultravide skjerm for MacBook Pro

LG 34BK95U-W Ultrafine-skjermen har mange porter for å koble til tilbehør.

Hvis du ønsker å maksimere skjermens eiendom, samtidig som du drar nytte av en fargerik og lyssterk skjerm. Med 34-tommer er denne 5K-skjermen et flott alternativ for alle som trenger en stor skjerm med høy oppløsning. Den kommer også med rikelige visningsvinkler og god byggekvalitet. Totalt sett er det vanskelig å slå LG 34BK95U-W Ultrafine og dens mengde funksjoner.

I tillegg til et panel med høyere oppløsning, kommer 34-tommers skjermen også med massevis av porter, inkludert en DisplayPort, to HDMI-porter, samt en USB-C (Thunderbolt 3)-port, og til og med noen vanlige USB-A 3.0-porter. Det gjør den flott for tilbehør, som de fleste MacBook-proffer kan slite med. En av de virkelig fremtredende delene av denne skjermen er imidlertid dens tre års garanti for deler og arbeid. Det betyr at du ikke trenger å bekymre deg for å slippe en så stor sum på en skjerm igjen, i hvert fall i noen gode år. LG 34BK95U-W selges for $999, men er tilgjengelig på Amazon.

Apples beste skjerm for MacBook Pro

Beste skjerm for MacBook Pro i 2023: hvilken du kan kjøpe fra Apple, Dell, LG og Samsung - All Things IT (3)

Apple Studio Display kobles enkelt til din MacBook Pro

Hvis du ikke har noe imot å bruke en pen krone og vil beholde alt i Apple-økosystemet, og par deretter MacBook Pro med Apple Studio-skjermen. Den nylig utgitte 5K-skjermen kommer med en rekke funksjoner, inkludert flere USB-porter, som skal hjelpe deg med å utstyre etter behov.

Som Pro Display XDR, er Studio Display rettet mot kreative fagfolk. Det betyr flere referansemoduser og P3-støtte for bredt fargespekter også. Du finner også et innebygd lydsystem med seks høyttalere, samt et 12 MP ultrabredt webkamera innelukket foran på enheten. Hele greia er drevet av en innebygd A13-brikke, og kommer med en nano-tekstur-skjerm som er utmerket til å redusere gjenskinn.

Det finnes bedre 5K-skjermer der ute, men hvis du virkelig ønsker å beholde den i Apple-familien, er Studio Display skjermen for deg. Les hele Apple Studio Display-anmeldelsen vår.

Beste alternative Apple-skjerm for MacBook Pro

Alogic Clarity er en solid skjerm med et utpreget Apple-lignende designspråk. Selv om den er billigere enn Apple Studio Display, har Clarity-skjermen sin egen serie med produktivitetstriks og tilleggsfunksjoner som kan hjelpe deg med å påvirke avgjørelsen din.

Beste skjerm for MacBook Pro i 2023: hvilken du kan kjøpe fra Apple, Dell, LG og Samsung - All Things IT (4)

Alogic Clarity-monitoren er et budsjettvennlig alternativ.

Det er en 27-tommers skjerm med en 4K-skjerm med en oppløsning på 3840 x 2160 piksler. Den har flere portalternativer enn Apple Studio Display, med et par HDMI-porter, en Type-C, to USB-A-porter, hodetelefonkontakt og en USB-B-port.

Alogic Clarity samsvarer ikke med Apples visning pund-for-pund, men den kommer inn på enbilligere $799,99— og gir mye verdi for det prispunktet.

Beste referanseskjerm for MacBook Pro

Hvis du leter etter en referansemonitor for avansert grafikk og filmredigeringsarbeid, er Pro Display XDR er et solid alternativ. Dette er en 32-tommers skjerm med 6K-oppløsning, HDR-støtte og opptil 1000 nits lysstyrke. Den er skreddersydd for profesjonelle.

Beste skjerm for MacBook Pro i 2023: hvilken du kan kjøpe fra Apple, Dell, LG og Samsung - All Things IT (5)

Pro Display XDR

The Pro Display XDR har samme portarray som Apple Studio Display, med tre USB-C-porter og en enkelt Thunderbolt 3-port. Selv om det ikke er billig, er det fortsatt betydelig billigere enn de fleste andre referansemonitorer av profesjonell kvalitet.

Hvis prisen ikke er et problem, er Pro Display XDR den beste skjermen for MacBook Pro.

Beste 5K-skjerm rettet mot kreative for MacBook Pro

LG UltraWide 5K2K er en kraftig skjerm rettet mot kreative profesjonelle. Det er en 34-tommers bred skjerm med 5K horisontal oppløsning og 4K vertikal oppløsning. Den har et 90 % DCI-P3 bredt fargespekter, maksimal lysstyrke på 450 nits og en oppløsning på 5120 x 2160 piksler.

Beste skjerm for MacBook Pro i 2023: hvilken du kan kjøpe fra Apple, Dell, LG og Samsung - All Things IT (6)

LG UltraWide 5K2K

På baksiden kan du Du finner en mengde porter, fra et par HDMI-porter til en DisplayPort, forskjellige USB-porter og en Thunderbolt 3-port. Den virkelige trekningen her er skjermen eiendom. Det massive visningsområdet gir enklere arbeidsflyt på tvers av en rekke kreative og produktive oppgaver.

Beste mindre 4K-skjerm for MacBook Pro

LG UltraFine 4K utmerker seg som en Apple-godkjent skjerm som du kan kjøpe direkte fra iPhone maker. Det er en 23,7-tommers skjerm med en oppløsning på 3840 x 2160, et bredt P3-fargespekter og opptil 500 nits lysstyrke.

Beste skjerm for MacBook Pro i 2023: hvilken du kan kjøpe fra Apple, Dell, LG og Samsung - All Things IT (7)

LG UltraFine 4K-skjermen passer godt sammen med Apples MacBook Pro.

Den kan drive en MacBook Pro med den medfølgende 85W Thunderbolt 3-kabelen, og den har også to Thunderbolt 3-porter og tre nedstrøms USB-C-porter. På lyd-og bildesiden har den innebygde stereohøyttalere.

Beste skjerm med smart-TV-funksjoner for MacBook Pro

Samsung M8 er en 4K-skjerm som også kan fungere som en smart-TV, slik at brukere kan ta fordel av nettjenester uten vertsenhet. Det gjør den litt mer allsidig enn andre skjermer på listen-men Samsung M8 fungerer fortsatt bra som en dedikert dataskjerm.

Selv om det er en større 32-tommers skjerm, har den en lavere pikseltetthet enn Apples Studio Display. Til tross for det støtter den fortsatt HDR10+, et 99 % sRGB-fargeområde og opptil 400 nits lysstyrke. Den har én enkelt HDMI-port og et par USB-C-porter (med én nedstrøms og én oppstrømsport).

Beste skjerm for MacBook Pro i 2023: hvilken du kan kjøpe fra Apple, Dell, LG og Samsung - All Things IT (8)

Samsung M8

Så langt som lyd og visuelt sett har Samsung M8 sitt eget 5W høyttalersystem med diskanthøyttaler, en Far Field Voice-mikrofon og et avtakbart webkamera.

Beste stasjonære følgesvenn til en MacBook Pro

Det er sannsynligvis tider når en dedikert stasjonær Mac kommer til å være mer nyttig for arbeidsflyten din enn en separat skjerm. I disse tilfellene er det beste alternativet sannsynligvis 24-tommers iMac, som drives av et M1-brikkesett og har noen heftige skjermfunksjoner.

Beste skjerm for MacBook Pro i 2023: hvilken du kan kjøpe fra Apple, Dell, LG og Samsung - All Things IT (9)

24-tommers iMac

Den har en 4,5K-skjerm med en oppløsning på 4480 x 2520, 500 nits lysstyrke, True Tone og bredt fargeområde. Selvfølgelig er det også en dedikert datamaskin i seg selv, med et kraftig M1-brikkesett og en syv-eller åttekjernes GPU.

Selv om den ikke kan fungere som en skjerm for din MacBook Pro, kan du strømlinjeforme arbeidsflytene dine ved å bruke funksjoner som Continuity og AirDrop.

Beste MacBook Pro-skjerm for multitaskere

Beste skjerm for MacBook Pro i 2023: hvilken du kan kjøpe fra Apple, Dell, LG og Samsung - All Things IT (10)

Dell UltraSharp U4021QW tilbyr forbedret skjermeiendom.

Hvis du planlegger å multitasking, så gå med en ultrabred skjerm kan være en fin måte å gi deg selv litt ekstra skjermeiendom. Det er kanskje ikke den beste ultrawide der ute, men Dell UltraSharp U4021QW kommer i nærheten, og den gir deg massevis av funksjoner du kan dra nytte av under bruk forunder $2000.

La oss først snakke om elefanten i rommet. Denne skjermen er massiv. Med 39,7 tommer vil Dell UltraSharp U4021QW ta opp mye plass på skrivebordet. Men det veier opp for alt dette med en helt fantastisk bildekvalitet du sannsynligvis ikke finner på mange andre skjermer. Portene den kommer med er også fantastiske, og du vil sannsynligvis aldri trenge å bruke dem alle.

Men hva gjør det så spesielt for multitaskere? Vi er glade for at du spurte. La oss introdusere deg til Dell UltraSharp U4021QWs ulike multitasking-moduser, inkludert bilde-for-bilde, bilde-i-bilde og KVM (som står for tastatur, video og mus). Disse funksjonene lar deg koble til to separate bærbare datamaskiner og se dem på den enkelte skjermen. Så hvis du trenger å samarbeide med en lagkamerat som har sin egen MacBook Pro, kan Dell UltraSharp U4021QW la dere begge jobbe side om side når som helst.

Selv om det kan være vanskelig å velge mellom disse skjermene, er det stor sjanse for å finne den beste skjermen for MacBook Pro som vil passe dine behov her.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Prof. Nancy Dach

Last Updated: 15/05/2023

Views: 5991

Rating: 4.7 / 5 (57 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Prof. Nancy Dach

Birthday: 1993-08-23

Address: 569 Waelchi Ports, South Blainebury, LA 11589

Phone: +9958996486049

Job: Sales Manager

Hobby: Web surfing, Scuba diving, Mountaineering, Writing, Sailing, Dance, Blacksmithing

Introduction: My name is Prof. Nancy Dach, I am a lively, joyous, courageous, lovely, tender, charming, open person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.