TCL NXTPAPER 10S anmeldelse: Et nettbrett i mellomklassen med en øyevennlig skjerm (2023)

merknad

 • Spesifikasjoner TCL NXTPAPER 10S
 • Design og koblinger
 • Tablet skjerm
 • Lounger
 • Stylus inkludert
 • Lyd og kameraer
 • programvare
 • Komponentytelse
 • Autonomi TCL nxtpaper 10s
 • Resultatet
 • Skal jeg kjøpe
 • Stort nettbrett TCL NXTPAPER 10S – video
 • TCL NXTPAPER 10S-nettbrettet har en interessanten funksjon – 10,1-tommers skjermen har 10 forskjellige lag, som skal filtrere blått lys og redusere belastningen på øynene betydelig. Dette er en av hovedfordelene med enheten, men også en ulempe. Kvaliteten på bildet på grunn av de mange lagene har blitt lavere, og detaljene er lave.

  TCL NXTPAPER 10S anmeldelse: Et nettbrett i mellomklassen med en øyevennlig skjerm (1)TCL NXTPAPER 10S anmeldelse: Et nettbrett i mellomklassen med en øyevennlig skjerm (2)

  Frontkameraet er under ett av lageneskjerm, noe som påvirker kvaliteten på fotograferingen negativt. Men du kan koble et tastatur til NXTPAPER 10S-nettbrettet og gjøre det om til en bærbar datamaskin. Batterilevetiden er også behagelig, fordi én lading enkelt holder til en dags bruk.

  TCL NXTPAPER 10S anmeldelse: Et nettbrett i mellomklassen med en øyevennlig skjerm (3)TCL NXTPAPER 10S anmeldelse: Et nettbrett i mellomklassen med en øyevennlig skjerm (4)

  Se også: Lenovo Tab M10 Plus (Gen 3) anmeldelse av et godt nettbrett for lite penger

  Spesifikasjoner TCL NXTPAPER 10S

  utstilling

  10,1-tommers NCVM IPS, 1920×1200 oppløsning, 224 ppi pikseltetthet, 16:10 sideforhold

  prosessor

  MediaTek MT8768: 8 Kjerner (4 × 2,0 GHz Cortex-A53 + 4 × 1,5 GHz Cortex-A53)

  grafikk

  PowerVR GE8320

  Tilfeldig tilgangsminne

  4 GB

  Internt minne

  64 GB EMMMC 5.1

  System og programvare

  Android 11

  Hovedkamera

  8 MP, f/2.0, vidvinkel, 1,12 um, av

  Frontkamera

  5 MP, f/2.2, vidvinkel, 1/4-tommers, 1,12 µm, AF

  Videoopptak

  Hoved: 1080p ved 30 fps

  Front: 1080p ved 30 fps

  Tilknytning og kommunikasjon

  Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, Wi-Fi Direct, Bluetooth 5.0, A2DP, LE, GPS, FM-radio, RDS, USB Type-C 2.0

  lyd

  Doble høyttalere, 3,5 mm

  sensorer

  Akselerometer, nærhet

  bakterie

  Li-Po 8000 mAh, ikke-avtakbar, 18 W kablet lading

  farge

  Grå, grønn

  Dimensjoner og vekt

  241 × 158,6 × 8,3 mm, 490g

  tatt

  Fra 14 tusen rubler

  TCL NXTPAPER 10S anmeldelse: Et nettbrett i mellomklassen med en øyevennlig skjerm (5)TCL NXTPAPER 10S anmeldelse: Et nettbrett i mellomklassen med en øyevennlig skjerm (6)

  Design og koblinger

  Utvendig ser nettbrettet TCL NXTPAPER 10S stilig ut, og kroppsfargen kan være grå eller pastellgrønn.

  TCL NXTPAPER 10S anmeldelse: Et nettbrett i mellomklassen med en øyevennlig skjerm (7)TCL NXTPAPER 10S anmeldelse: Et nettbrett i mellomklassen med en øyevennlig skjerm (8)

  Annet enn den matte skjermen, ingen uvanligdet er ingen designelementer. Holder du dingsen i liggende retning, finner du på undersiden en 5-pinners kontakt for å koble til et tastatur. Til venstre, i dette tilfellet, vil det være en USB-C-port for lading og tilkobling til en PC, samt et spor for et microSD-minnekort.

  Det er ingen 3,5 mm-kontakt på NXTPAPER 10S, så du må bruke Bluetooth-hodetelefoner.

  TCL NXTPAPER 10S anmeldelse: Et nettbrett i mellomklassen med en øyevennlig skjerm (9)TCL NXTPAPER 10S anmeldelse: Et nettbrett i mellomklassen med en øyevennlig skjerm (10)

  Det er imidlertid to høyttalere med volumjusterbar med taster øverst til venstre. En litt irriterende utstikkende modul med kameraer på baksiden, på grunn av at enheten vakler når den ligger på bordet. For å løse dette problemet må du kjøpe et deksel - ellers vil det være upraktisk for deg å tegne og skrive.

  TCL NXTPAPER 10S anmeldelse: Et nettbrett i mellomklassen med en øyevennlig skjerm (11)TCL NXTPAPER 10S anmeldelse: Et nettbrett i mellomklassen med en øyevennlig skjerm (12)

  Tablet skjerm

  TCL NXTPAPER 10S er utstyrt med en 10,1-tommers IPS-skjerm med en oppløsning på 1920×1200 piksler og et sideforhold på 16:10.

  TCL NXTPAPER 10S anmeldelse: Et nettbrett i mellomklassen med en øyevennlig skjerm (13)TCL NXTPAPER 10S anmeldelse: Et nettbrett i mellomklassen med en øyevennlig skjerm (14)

  Skjermen her er bare litt mindre enn Galaxy TabA8 (10,5 tommer) og Apple iPad 2021 (10,2 tommer). Hovedfunksjonen er de 10 lagene på toppen av skjermen, som eliminerer blått lys og reduserer belastningen på øynene. Det matte panelet ser bra ut, men klarheten i bildet lider, og innholdet på skjermen blir litt uskarpt.

  TCL NXTPAPER 10S anmeldelse: Et nettbrett i mellomklassen med en øyevennlig skjerm (15)TCL NXTPAPER 10S anmeldelse: Et nettbrett i mellomklassen med en øyevennlig skjerm (16)

  Dette problemet er ikke det mest alvorlige, men etterVed å bruke moderne nettbrett og smarttelefoner føles NXTPAPER 10S-skjermen litt billig. Modellen egner seg tydeligvis ikke til å se film, noe som er spesielt merkbart under mørke scener. Hvis du leter etter et billig nettbrett for spilling og visning av innhold, er 10-tallet definitivt ikke verdt å ta.

  TCL NXTPAPER 10S anmeldelse: Et nettbrett i mellomklassen med en øyevennlig skjerm (17)TCL NXTPAPER 10S anmeldelse: Et nettbrett i mellomklassen med en øyevennlig skjerm (18)

  Men i innstillingene kan du i tillegg aktivere Eye Comfort-modus med en varmere fargetemperatur.

  Nyansene blir for gule, men hvis duønsker å bruke enheten til å studere og lese, vil innstillingen være nyttig. I lesemodus blir skjermen enda mer papiraktig, så dette nettbrettet fra TCL er et flott alternativ til e-lesere.

  TCL NXTPAPER 10S anmeldelse: Et nettbrett i mellomklassen med en øyevennlig skjerm (19)TCL NXTPAPER 10S anmeldelse: Et nettbrett i mellomklassen med en øyevennlig skjerm (20)

  Lounger

  I tillegg til den uvanlige skjermen, er en viktig funksjon ved TCL NXTPAPER 10S PC-modusen, som du må koble til et eksternt tastatur for.

  TCL NXTPAPER 10S anmeldelse: Et nettbrett i mellomklassen med en øyevennlig skjerm (21)TCL NXTPAPER 10S anmeldelse: Et nettbrett i mellomklassen med en øyevennlig skjerm (22)

  Når den er koblet til via en 5-pinners kontakt på dekselet, vil nettbrettet umiddelbart be deg om å bytte til PC-modus. Rart, men når du slår av tastaturet, må du gå ut av denne modusen manuelt, noe som er upraktisk.

  Tastaturet er integrert i etuiet, somlar deg stille nettbrettet i vertikal posisjon og vippe det i ønsket vinkel. Men å skrive er ikke særlig behagelig - tastene er små og nær hverandre, og lyden når de trykkes er høy.

  TCL NXTPAPER 10S anmeldelse: Et nettbrett i mellomklassen med en øyevennlig skjerm (23)TCL NXTPAPER 10S anmeldelse: Et nettbrett i mellomklassen med en øyevennlig skjerm (24)

  Stylus inkludert

  Sammen med nettbrettet TCL NXTPAPER 10s i esken har vifinne en pekepenn som overrasket meg positivt. For først tenkte jeg at det bare ville være et tilbehør som bare ble lagt i en boks for å fullføre settet.

  TCL NXTPAPER 10S anmeldelse: Et nettbrett i mellomklassen med en øyevennlig skjerm (25)TCL NXTPAPER 10S anmeldelse: Et nettbrett i mellomklassen med en øyevennlig skjerm (26)

  Et interessant faktum: lydene laget av pekepennen på skjermen ligner bevegelsen til en blyant på et papirark - og er behagelige for øret.

  Å ta notater eller skissere viste seg å være slikdet er praktisk at denne måten å bruke enheten på har blitt permanent for meg. Selve pennen ligger godt i hendene og er tung – så du trenger ikke anstrenge deg for å få nettbrettet til å registrere bevegelse.

  TCL NXTPAPER 10S anmeldelse: Et nettbrett i mellomklassen med en øyevennlig skjerm (27)TCL NXTPAPER 10S anmeldelse: Et nettbrett i mellomklassen med en øyevennlig skjerm (28)

  Lyd og kameraer

  Til tross for tilstedeværelsen av to høyttalere på dekselet, er ikke lyden fra TCL NXTPAPER 10S den høyeste. Hvis du skal se videoer eller høre på musikk, er det bedre å koble til gode trådløse hodetelefoner med en gang.

  TCL NXTPAPER 10S anmeldelse: Et nettbrett i mellomklassen med en øyevennlig skjerm (29)TCL NXTPAPER 10S anmeldelse: Et nettbrett i mellomklassen med en øyevennlig skjerm (30)

  NXTPAPER 10S har to kameraer – det viktigste bak med en oppløsning på 8 MP og autofokus, samt det fremre med 5 MP foran.

  TCL NXTPAPER 10S anmeldelse: Et nettbrett i mellomklassen med en øyevennlig skjerm (31)TCL NXTPAPER 10S anmeldelse: Et nettbrett i mellomklassen med en øyevennlig skjerm (32)

  Hovedsensoren skyter relativt bra, ogfrontkameraet er skuffende. Under videosamtaler blir bildet på en eller annen måte forvrengt, og bildene mangler tydeligvis klarhet. Sannsynligvis ligger saken i et av lagene på skjermen, som er installert på toppen av kameraet og reduserer kvaliteten på fotograferingen noe.

  programvare

  TCL NXTPAPER 10S kjører på Android 11 operativsystem, selv om det kan oppgraderes til Android 12 ut av esken.

  TCL NXTPAPER 10S anmeldelse: Et nettbrett i mellomklassen med en øyevennlig skjerm (33)TCL NXTPAPER 10S anmeldelse: Et nettbrett i mellomklassen med en øyevennlig skjerm (34)

  OS-versjonen som er installert her er ren og enkel å bruke.bruk - nederst er det tre berøringsnavigasjonstaster, og på startskjermen, oppgavelinjen. Et sveip ned åpner et innstillingspanel der du kan endre volumet, slå på lesemoduser og redusere belastningen på øynene. I tillegg til å administrere Bluetooth-tilkoblede enheter og utføre andre innstillinger.

  TCL NXTPAPER 10S anmeldelse: Et nettbrett i mellomklassen med en øyevennlig skjerm (35)TCL NXTPAPER 10S anmeldelse: Et nettbrett i mellomklassen med en øyevennlig skjerm (36)

  Det er imidlertid ikke noe overflødig på hjemmeskjermeneca. 18 GB intern lagring er okkupert av operativsystemet og forhåndsinstallerte applikasjoner. Nettbrettet foreslår hele tiden å tømme RAM og slette unødvendige filer, selv om vanligvis bare bakgrunnsapplikasjoner lukkes etter det.

  TCL NXTPAPER 10S anmeldelse: Et nettbrett i mellomklassen med en øyevennlig skjerm (37)TCL NXTPAPER 10S anmeldelse: Et nettbrett i mellomklassen med en øyevennlig skjerm (38)

  Komponentytelse

  Entry-level-prosessoren MediaTek MT8768 er ansvarlig for ytelsen i TCL NXTPAPER 10S.

  TCL NXTPAPER 10S anmeldelse: Et nettbrett i mellomklassen med en øyevennlig skjerm (39)TCL NXTPAPER 10S anmeldelse: Et nettbrett i mellomklassen med en øyevennlig skjerm (40)

  RAM er bare 4 GB, og intern - 64GB. Maskinvaren er ikke den kraftigste, men enheten takler enkelt alle grunnleggende oppgaver og er til og med egnet for å jobbe i flere applikasjoner samtidig.

  TCL NXTPAPER 10S anmeldelse: Et nettbrett i mellomklassen med en øyevennlig skjerm (41)TCL NXTPAPER 10S anmeldelse: Et nettbrett i mellomklassen med en øyevennlig skjerm (42)

  Autonomi TCL NXTPAPER 10S

  NXTPAPER 10S fra TCL har et batteri på 8000 mAh, som er mer enn Galaxy Tab A8, men mindre enn Apple iPad (2021).

  TCL NXTPAPER 10S anmeldelse: Et nettbrett i mellomklassen med en øyevennlig skjerm (43)TCL NXTPAPER 10S anmeldelse: Et nettbrett i mellomklassen med en øyevennlig skjerm (44)

  Når du utfører daglige oppgaver med maksimaltSkjermens lysstyrke på enheten er fullstendig utladet på omtrent seks timer. iPad (2021) varer i 10 timer, men batterikapasiteten til Apple-nettbrettet er større.

  Batterilevetiden til NXTPAPER 10S ser ikke ut til å være den lengste, men den skal vare en hel dags bruk. Batteriet tar 2,5 timer å lade, som er et normalt tall for et nettbrett.

  TCL NXTPAPER 10S anmeldelse: Et nettbrett i mellomklassen med en øyevennlig skjerm (45)TCL NXTPAPER 10S anmeldelse: Et nettbrett i mellomklassen med en øyevennlig skjerm (46)

  Resultatet

  TCL NXTPAPER 10S er et nettbrett med en unik skjerm som reduserer belastningen på øynene og lar deg se på skjermen i mange timer.

  Det er et godt valg for studenter og de som ikke gjør dettrenger den mest produktive modellen på markedet. Riktignok er ikke bildet på skjermen på grunn av de mange beskyttende lagene av høyeste kvalitet, og maskinvaren kan være kraftigere.

  Du kan koble et tastatur til nettbrettet, men det er for lite for komfortabel skriving av store tekster. Generelt viste TCL-enheten seg å være ganske bra, men for prisen er den ikke den mest funksjonelle.

  TCL NXTPAPER 10S anmeldelse: Et nettbrett i mellomklassen med en øyevennlig skjerm (47)TCL NXTPAPER 10S anmeldelse: Et nettbrett i mellomklassen med en øyevennlig skjerm (48)

  Skal jeg kjøpe

  TCLs NXTPAPER 10S er det perfekte valget for de som ønsker å redusere belastningen på øynene mens de bruker nettbrettet, men det kommer til kort fra mange konkurrenter når det kommer til verdi for pengene.

  Stort nettbrett TCL NXTPAPER 10S – video

  TCL NXTPAPER 10S anmeldelse: Et nettbrett i mellomklassen med en øyevennlig skjerm (49)TCL NXTPAPER 10S anmeldelse: Et nettbrett i mellomklassen med en øyevennlig skjerm (50)Alexander Shaman Alexander har skrevet fornesten to tiår. I utgangspunktet samlet han teknologinyheter for lokale medier. Hans kjærlighet til science fiction vekket en enorm tørst etter kunnskap. Når han prøver å forstå hvordan det fungerer og om det kan fungere bedre, blir han så revet med, som om han er nedsenket i en transe. For dette, blant kolleger i TehnObzor, fikk han kallenavnet - Shaman. TCL nettbrett med skjerm. som en e-bok Design og ergonomi 90/100 Skjerm og multimedia 90/100 Tastatur og inngangsenheter 95/100 Kontakter og porter 95/100 Ytelse 85/100 Tilkobling og tilkobling 90/100 Batterilevetid 90/100 Totalt 90,7 Selv om TCL Nxtpaper nettbrett The 10s tar en unik tilnærming til design med en skjerm som ser mer ut som skriving på papir, og resten av dingsen lider som et resultat. Fordeler og ulemper Rimelig Støtter pekepenn Støtter tastatur Redusert belastning på øynene Egnet for multitasking Dårlige kameraer Svake komponenter Ingen biometrisk sikkerhet Skjermsuskarphet 4/5 (1 anmeldelse)

  Relaterte artikler

  • Ved hjelp av prøvetester klarte Intel å bevise overlegenheten til Intel Core i7-prosessorer over Apple M1 (3 bilder)
  • Kunngjøring. OnePlus 9RT er et seriøst juniorflaggskip (+ AliExpress-pris)
  • Det nederlandske selskapet forbedrer Tesla ved å installere solcellepaneler på den
  • Hvordan fungerer satellitter?
  • Samsung Galaxy S23 vil bli tilbudt til høyere priser enn forrige generasjon
  • Japan samarbeider med Uber, Boeing og Airbus for å skape flygende biler i ti år
  • Mine bitcoin har blitt dyrere enn å kjøpe (4 bilder)
  • Kan en blodoverføring kurere et coronavirus?
  Top Articles
  Latest Posts
  Article information

  Author: Rubie Ullrich

  Last Updated: 09/03/2023

  Views: 6464

  Rating: 4.1 / 5 (72 voted)

  Reviews: 95% of readers found this page helpful

  Author information

  Name: Rubie Ullrich

  Birthday: 1998-02-02

  Address: 743 Stoltenberg Center, Genovevaville, NJ 59925-3119

  Phone: +2202978377583

  Job: Administration Engineer

  Hobby: Surfing, Sailing, Listening to music, Web surfing, Kitesurfing, Geocaching, Backpacking

  Introduction: My name is Rubie Ullrich, I am a enthusiastic, perfect, tender, vivacious, talented, famous, delightful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.