Topp 5 4K eksterne kameraskjermer og skjermer under $200 (2023)

☑️ Topp 5 4K eksterne kameraskjermer og -skjermer under $200

– Anmeldelser Nyheter

Hvis du er en fotograf eller videograf, vet du viktigheten av en kameramonitor i spesifikke scenarier. Enten du filmer deg selv eller trenger et større lerret for å se bildet, er en ekstern kameramonitor alltid et nyttig tilbehør. De fleste 4K eksterne kameraskjermer er imidlertid dyre, noe som ikke er ideelt hvis du har et stramt budsjett.

Men ikke bekymre deg, for vi har gjennomsøkt flere lister for å finne de beste 4K eksterne kameraskjermene under $ 200. Hver skjerm passer til et bestemt bruksområde, så velg den som passer best for ditt bruk.

Men før vi kommer til produktene, her er noen andre artikler du kanskje bør sjekke ut:

nyheterå lese

Topp 5 rettelser for Android Keyboard Haptic Feedback fungerer ikke

Topp 8 måter å fikse Apple Mail som sitter fast ved nedlasting av meldinger

Med det ute av veien, her er alle 4K eksterne kameraskjermer du kan kjøpe.

1. Osee T5 4K filtmonitorsett

Skjerm størrelse:5,5 tommer |Skjermoppløsning:1920 × 1080 |Trommer:Sony L-series eller Canon LP-E6 (ikke inkludert)

Dette er en liten 5,5 tommers ekstern LCD-skjerm for DSLR-kameraene dine. Den støtter inngang på opptil 4K, men utgangsoppløsningen er begrenset til 1080p, som er ganske standard for skjermer i denne størrelsen. Du får et kontrastforhold på 1000:1 sammen med alle nødvendige funksjoner som bølgeform, fokushjelp, LUT-forhåndsvisning i sanntid og mer.

Denne eksterne kameramonitoren fra Osee er en av de rimeligste 4K-skjermene du kan få til kameraet ditt. Selv om den er litt liten, er den likevel større enn de fleste innebygde kameraskjermer, slik at du får en god del informasjon om bord. Å være liten har også sine fordeler når det gjelder bærbarhet og letthet på bare 160 gram.

Du får alle de viktige funksjonene du kan forvente fra en ekstern kameraskjerm, inkludert muligheten til å laste inn egendefinerte LUT-er via SD-kort. Den bruker batterier fra Sony L-serien eller Canon LP-E6, men hvis du ikke har noen, kan du bruke den innebygde mini-USB-porten til å drive den. Du får også en vippearm og en paraply i pakken.

Hvis du har et stramt budsjett, er dette enkelt den beste 4K-kameramonitoren som finnes.

2. VILTROX DC-70 II 4K kamerafeltmonitorsett

Skjerm størrelse:7 tommer |Skjermoppløsning:1024 × 600 |Trommer:NP-550 (inkludert)

Viltrox er et kjent merke i kamerakretsen, så du får et produkt av god kvalitet her. Viltrox DC-70 II-skjermen på kameraet har en stor 7-tommers skjerm, men med en litt lavere utgangsoppløsning på 1024 x 600. Du kan selvfølgelig fortsatt legge inn en 4K-strøm. Du får en HDMI-inngang med AV og en hodetelefonkontakt for lydovervåking. Det er også en innebygd USB-port for oppdatering av skjermfastvare.

Er du på jakt etter en feltmonitor med litt større skjerm, bør du vurdere denne fra Viltrox. Den innebygde 7-tommers skjermen kan vise all nødvendig informasjon, som fargetemperatur, fokus, histogram, etc. Merket er også snill nok til å inkludere et batteri med denne skjermen, noe som ikke er veldig vanlig, spesielt til denne prisen.

Hvis du ikke vil bruke batteriet eller gå tom for det, kan du også bruke en AC-adapter. Det er et IPS-panel med gode lysstyrkenivåer, så det er synlig utendørs. For ytterligere å forbedre lesbarheten inkluderer den også en solskjerm i esken.

Den eneste ulempen ifølge anmeldere er imidlertid at stativet ikke er av god kvalitet og ikke lar skjermen roteres til mange vinkler. Den raske løsningen for dette er å få et bedre tredjepartsfeste, selv om det vil øke kostnadene.

3. FEELWORLD T7 IPS 4K ekstern kameraskjerm

Skjerm størrelse:7 tommer |Skjermoppløsning:1920 × 1200 |Trommer:Sony F- og Q-serien (ikke inkludert)

FEELWORLD T7 har omtrent de samme spesifikasjonene som Viltrox External Camera Display, men tilbyr noen bemerkelsesverdige forbedringer i både byggekvalitet og utgangsoppløsning. Rammen får en makeover med et aluminiumshus, mens oppløsningen når 1080p.

Det er den ideelle skjermen for videoskapere ganske enkelt på grunn av den ekstra informasjonen du kan få, takket være sideforholdet 16:10. På denne måten vil ikke histogrammet, hvitbalansen, ISO og annen informasjon bli klippet i videostrømmen. Aluminiumsrammen betyr også at den er mer robust å bære.

Kontrastforholdet til det medfølgende IPS-panelet er også litt bedre enn andre skjermer på 1200:1. Hvis du har et Sony-kamera, er denne 4K-feltkameraskjermen et flott alternativ fordi den direkte kan bruke kameraets batteri for strøm. Mens skjermen er utmerket for prisen, er et område der merket har kuttet hjørner at den ikke inkluderer en AC-adapter i esken, eller en USB-kabel for å drive den. Denne burde vært inkludert da det heller ikke er batteri i pakken.

4. LILLIPUT A7s profesjonell ekstern kameramonitor

Skjerm størrelse:7 tommer |Skjermoppløsning:1920 × 1200 |Trommer:Canon LP-E6 (ikke inkludert)

Dette er en annen 7-tommers ekstern skjerm for kameraet ditt med et sideforhold på 16:10. Oppløsningen er også nøyaktig lik FEELWORLD-skjermen nevnt ovenfor. De to hovedforskjellene mellom denne skjermen og den som er nevnt ovenfor, er at denne har et ytre av polykarbonat, men det veier opp for det ved å inkludere en AC-adapter i esken.

Hvis du ikke har noe imot en polykarbonatramme i stedet for en aluminiumsramme og foretrekker en AC-adapter i esken for å drive skjermen, kan du velge denne LILLIPUT-skjermen i stedet for det gamle alternativet. Det er også et godt alternativ for de med Canon-kameraer, ettersom batteriplaten godtar batterier av typen Canon EP-L6.

I tillegg har den alle de vanlige funksjonene som toppfokus, pikselzoom og histogram. En liten forskjell, sammenlignet med FEELWORLD-skjermen, er at kontrastforholdet på denne skjermen er litt lavere ved 1000:1 sammenlignet med 1200:1. I følge anmeldelser er knappeplasseringen på denne skjermen litt rar, noe som kan gjøre det vanskelig å trykke når den er montert i visse vinkler.

5. Neewer FW600 Touch Screen Camera Field Monitor

Skjerm størrelse:5,5 tommer |Skjermoppløsning:1920 × 1080 |Trommer:Sony NP-F (ikke inkludert)

Neewer er et annet populært merke i bransjen. Men siden dette er et etablert merke, kan det hende at funksjonene du får for prisen ikke er like konkurransedyktige med andre kameraskjermer på denne listen. Skjermen er mindre på 5,5 tommer og sideforholdet er mer konvensjonelt på 16:9. Det er imidlertid ingen kompromiss med verktøyene som kreves av fotografer og videografer.

Neewer FW600 er et flott alternativ for de som ønsker en 4K eksternt kameraskjerm under $200 fra et kjent merke. Selv om skjermen er mindre på 5,5 tommer, får du alle de viktige funksjonene som innebygde 3D LUT-er, histogram, fokus, sebraeksponering og mer. Neewer inkluderer en Mini HDMI-kabel og en Micro HDMI-kabel i esken slik at du kan bruke den riktige til kameraet ditt.

Når det gjelder strøm, inkluderer FW600 en Sony NP-F batteriholder. Så hvis du har et Sony-kamera, vil det være praktisk for deg. Batteriet følger imidlertid ikke med skjermen.

I tillegg kan du også drive den via en AC-adapter, men den er heller ikke inkludert. For denne prisen burde en adapter vært inkludert, da den bare øker prisen og til og med kan overstige $200-merket. Men det du får er en paraply for bedre utendørs visning.

Vanlige spørsmål om 4k-feltmonitor

1. Trenger du en feltmonitor?

En feltmonitor eller ekstern kameramonitor er ikke en nødvendighet. Men hvis du ønsker en større, fargenøyaktig skjerm med flere funksjoner enn kameraets innebygde skjerm, kan du få en feltmonitor.

2. Kan en feltmonitor brukes til fotografering?

Absolutt. Du får funksjoner som forhåndsvisning av fokus, histogram, etc. som kan hjelpe deg med fotografering.

3. Hva er en ekstern kameramonitor?

En ekstern kameraskjerm eller monitor er et tilbehør til kameraet ditt som viser søkeren på skjermen. Du får nyttige funksjoner på skjermen som veileder deg til å ta bedre bilder eller videoer.

Sett inn et perfekt skudd

Mens de fleste kameraer har innebygde skjermer, er en ekstern skjerm alltid et nyttig tillegg, da du får en større søker i tillegg til massevis av funksjonalitet. Men hvis du er nybegynner og ikke vil bruke for mye penger på en skjerm, kan du få en av disse 4K eksterne kameraskjermene for under $200.

KILDE:Anmeldelser Nyheter

Ikke glem å dele artikkelen vår på sosiale nettverk for å gi oss et solid løft. 👓

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Rev. Leonie Wyman

Last Updated: 20/05/2023

Views: 5995

Rating: 4.9 / 5 (59 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rev. Leonie Wyman

Birthday: 1993-07-01

Address: Suite 763 6272 Lang Bypass, New Xochitlport, VT 72704-3308

Phone: +22014484519944

Job: Banking Officer

Hobby: Sailing, Gaming, Basketball, Calligraphy, Mycology, Astronomy, Juggling

Introduction: My name is Rev. Leonie Wyman, I am a colorful, tasty, splendid, fair, witty, gorgeous, splendid person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.